Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών
Ελληνικά English
twitter icon facebook icon

Διάφορες Ανακοινώσεις - 2021

19 Ιουλίου 2021

Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) ή Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό ακαδημαϊκού έτους 2019‐2020 από τα έσοδα του κληροδοτήματος ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Δευτέρα 6-9-2021 έως και τη Δευτέρα 15-11-2021.

Δείτε την προκήρυξη

15 Ιουλίου 2021

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για σίτιση και στέγαση

Περισσότερες Πληροφορίες

06 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ (Κ.Α. 10898)

O Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου στο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, για τα μαθήματα που ορίζονται ανά Επιστημονικό Πεδίο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών (εξαιρούνται τα μεταπτυχιακά με δίδακτρα) των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, όπως αυτά έχουν εγκριθεί από τις Συνελεύσεις των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες Νέοι/ες Επιστήμονες, κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης καλούνται να υποβάλλουν αίτηση-πρόταση υποψηφιότητας για τις θέσεις που προκηρύσσονται ανά Επιστημονικό Πεδίο, προκειμένου να διδάξουν τα μαθήματα, του εκάστοτε Επιστημονικού Πεδίου, των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Διευκρινίζεται ότι κάθε ωφελούμενος οφείλει να διδάξει όλα τα μαθήματα που έχουν οριστεί στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο.

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά το αργότερο έως τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

Περισσότερες Πληροφορίες

07 Ιουλίου 2021

Υποτροφία για PhD

At Unité mixte de Physique CNRS/Thales, we have an opening for a doctoral researcher to carry out research on the complex nonlinear dynamics in spin transfer nano-oscillators. The focus will be on evidencing, studying and controlling exceptional points in the dynamics of spin-transfer nano-oscillators using time and frequency resolved transport measurements, together with analytical and simulation tools in collaboration with other research groups.

Περισσότερες πληροφορίες


29 Ιουνίου 2021

Βραβείο "Ιωάννη Ταμιωλάκη"

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της 10η έκτακτης Σ.Τ. 16.3.2021, καθιερώθηκε το Βραβείο "Ι. Ταμιωλάκη", προς τιμή του Ιωάννη Ταμιωλάκη τέως υποψήφιου διδάκτορα του τμήματός μας, που έφυγε από κοντά μας.

Το "βραβείο Ταμιωλάκη" θα χορηγείται στον πρώτο κατά βαθμολογία αποφοιτήσαντα προπτυχιακό φοιτητή του τμήματος μας που αποφοιτά το εαρινό εξαμήνο του κάθε ακαδημαϊκού έτος. Για όσους θέλους να συνεισφέρουν, παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί το συνημμένο έντυπο (.docx) (.pdf) και αποσταλεί στο e-mail: secretariat@materials.uoc.gr. Τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.
IBAN: GR33 0172 7570 0057 5700 1504 314
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5757-001504-314
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Κρήτης


29 Ιουνίου 2021

Παράταση προθεσμίας υποβολής της αίτησης στο πρόγραμμα Erasmus

Για τη δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα Εrasmus+ η προθεσμία παρατείνεται έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, με σκοπό τη διευκόλυνση των φοιτητών.

Όσες/οι ενδιαφέρονται παρακαλώ πραγματοποιήστε την ηλεκτρονική σας αίτηση στην πλατφόρμα που θα αναζητήσετε στον παρακάτω ιστότοπο: https://www.uoc.gr/intrel/aitiseis/apply-student.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία.
Ευγενία Σκουντάκη

Δείτε το σχετικό έγγραφο.


25 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση φοιτητών/τριων με Αναπηρία (ΦμεΑ) ή Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (ΦμεΕΕΑ)

Οι φοιτητές με ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή/και ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ που χρήζουν διαφορετικό τρόπο εξέτασης και ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 1. πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες (που έχουν εισαχθεί με το ποσοστό 5%,
 2. με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία, δυσγραφία κλπ & έχουν αξιολογηθεί από αναγνωρισμένα δημόσια Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα, ΚΕΣΥ, κ.ο.κ.) και
 3. με άλλες ειδικές κατηγορίες ή αναπηρίες (με μόνιμο ή παροδικό σωματικό ή ψυχικό πρόβλημα υγείας, ή με ΔΕΠ-Υ)

παρακαλούνται να αιτούνται μέσα στις παρακάτω ημερομηνίες:

 • Υποβολή αιτήματος για το εαρινό εξάμηνο: έως 01 Απριλίου ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ
 • Υποβολή αιτήματος για το χειμερινό εξάμηνο: έως 01 Δεκεμβρίου ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ
 • Υποβολή αιτήματος για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου: έως 15 Ιουλίου ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ (αφορά μαθήματα που δεν έχουν συμπεριληφθεί για εκπαιδευτικές ρυθμίσεις στα προηγούμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα)

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Από την Ομάδα Στήριξης Φοίτησης

Δείτε το σχετικό έγγραφο.


16 Ιουνίου 2021

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Δείτε την ανακοίωση


11 Ιουνίου 2021

Παράταση του εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για το ΤΕΤΥ

Δείτε την απόφαση της Πρυτανείας


9 Ιουνίου 2021

Προκήρυξη του Δι-Ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στην «Εφαρμοσμένη Βιοχημεία: Κλινική Χημεία, Βιοτεχνολογία, Αξιολόγηση Φαρμακευτικών Προϊόντων» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ινστιτούτου Βιοεπιστημών και Εφαρμογών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Δείτε την προκήρυξη
Check the call


9 Ιουνίου 2021

27Ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ» 19 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2021 (Διαδικτυακά)

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε τους φοιτητές και το ερευνητικό προσωπικό των Σχολών σας για την πραγματοποίηση του φετινού 27ου Θερινού Σχολείου "Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα" που διοργανώνει το δίκτυο Πολύπλοκων Συστημάτων και Εφαρμογών (COSA) και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Το Θερινό Σχολείο θα γίνει διαδικτυακά κατά το χρονικό διάστημα 19-24 Ιουλίου 2021 και θα είναι αφιερωμένο στα 70στά γενέθλια του Καθ. Τ. Μπούντη. Οι εγγραφές μπορεί να γίνουν μέχρι την Κυριακή 4 Ιουλίου. Την αίτηση εγγραφής, την τρέχουσα έκδοση του προγράμματος του Σχολείου, τον σύνδεσμο για την παρακολούθησή του όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του http://cosa.inn.demokritos.gr/complexity2021/

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση και η Αφίσα του Θερινού Σχολείου τις οποίες μπορείτε να προωθήσετε στους φοιτητές και το ερευνητικό προσωπικό των Σχολών σας.

Με πολλές ευχαριστίες και ευχές για καλό Καλοκαίρι,
Βασίλης Κωνσταντούδης
εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Vassilios Constantoudis, PhD
Institute of Nanoscience and Nanotechnology
NCSR Demokritos
Neapoleos 27 and Patr. Grigoriou str.
15341 Aghia Paraskevi, Attiki, Greece
tel. +30 210 6503116
mob. +30 6978697120
email: v.constantoudis@inn.demokritos.gr


29 Μαΐου 2021

Εκλογές ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ για ανάδειξη εκπροσώπων στη Συνέλευση Τμήματος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη εκπροσώπων του Ε.ΔΙ.Π και ΕΤΕΠ στη Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης κατ΄εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4485/2017 (Φ.Ε.Κ. 114/τ.Α΄/04.08.2017).

Δείτε το έγγραφο


28 Μαΐου 2021

Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη" του ΑΠΘ

Στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1998, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: “Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

Το πρόγραμμα αυτό, που διαρκεί ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος, έχει επαγγελματικό προσανατολισμό και αποσκοπεί στην εξειδικευμένη εκπαίδευση πολιτικών μηχανικών, αλλά και μηχανικών ή επιστημόνων άλλων συναφών ειδικοτήτων, στην τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος και σε κοινωνικό-οικονομικά και θεσμικά θέματα, που σχετίζονται άμεσα με τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και τις επιπτώσεις έργων και δράσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, το ΠΜΣ ΠΠΒΑ εστιάζει σε τουλάχιστον δέκα από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του προγράμματος, στη διεύθυνση: http://ppva.civil.auth.gr

Με τιμή
Νικόλαος Θεοδοσίου
Διευθυντής ΠΜΣ ΠΠΒΑ

Δείτε τα έγγραφα της προκήρυξης


25 Μαΐου 2021

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ Προκήρυξη Κινητικότητας Φοιτητών για Σπουδές και Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2021-2022 (ΣΧΕΔΙΟ 2019 και 2020)

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων από 25.05.2021 έως και 25.06.2021

Προθεσμία εύρεσης φορέα για πρακτική άσκηση έως και 31.01.2022

Από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Δείτε την προκήρυξη


22 Μαΐου 2021

Προκήρυξη εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δείτε την προκήρυξη


20 Μαΐου 2021

Δώδεκα (12) Υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Τµήµα Χηµικών Μηχανικών του Πανεπιστηµίου Πατρών προκηρύσσει για το ακαδηµαϊκό έτος 2021-2022 δώδεκα (12) υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές στις παρακάτω περιοχές:

 1. Ατμοσφαιρική ρύπανση και κλιματική αλλαγή
 2. Φαινόμενα μεταφοράς και φυσικές διεργασίες
 3. Νανοτεχνολογία, προηγμένα υλικά, επιφάνειες
 4. Θεωρία, μοντελοποίηση και μοριακή προσομοίωση πολύπλοκων ρευστών και υλικών
 5. Βελτιωμένη εξόρυξη πετρελαίου με νανοσωματίδια
 6. Ενέργεια, κατάλυση, ηλεκτροχημεία
 7. Βιοτεχνολογία και περιβάλλον

Οι υποτροφίες παρέχονται μέσω ερευνητικών προγραµµάτων και η διάρκειά τους είναι από 3 έως 5 έτη. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών θα διατίθενται επιπρόσθετα χρήματα για συμμετοχή σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσης προχωρημένα μαθήματα και να εκπονήσουν ερευνητικό έργο πολύ υψηλού επιπέδου σ’ ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιβάλλον.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από διπλωµατούχους και πτυχιούχους όλων των Τμημάτων των Πολυτεχνικών Σχολών και των Σχολών των Θετικών Επιστηµών εντός και εκτός Ελλάδας. Υποψηφιότητα επίσης μπορούν να θέσουν φοιτητές των παραπάνω Τμημάτων και Σχολών που βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν και τη διαδικτυακή πύλη μέσω της οποίας θα γίνει η υποβολή τους, όπως και για το πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών και τη δομή του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Τμήματος (www.chemeng.upatras.gr) ή να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: phd-studies@chemeng.upatras.gr και secretary@chemeng.upatras.gr ή να απευθυνθούν στην παρακάτω διεύθυνση:

Γραμματεία Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Αρμόδια υπάλληλος: Χρυσούλα Πυλή
τηλ: +30 2610969500 ή +30 2610969501-3


20 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ (Αναλύοντας το παρόν, ανιχνεύοντας το μέλλον)

Η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, στις 25 Μαΐου 2021, 8.00 μ.μ., με θέμα: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ - Αναλύοντας το παρόν, ανιχνεύοντας το μέλλον

Ομιλητές θα είναι ο παγκοσμίως γνωστός Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής στο ΜΙΤ, και οι εκλεκτοί επιστήμονες του ΠΚ Γιάννης Τσαμαρδίνος, από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, και η Σταυρούλα Τσινόρεμα, από το Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής. Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζει η Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια νεοελληνικής φιλολογίας και κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή των σημαντικών επιστημόνων του ΠΚ Ευγένιου Ματθιόπουλου (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας), Μάρτζης Βενιέρη (Τμήμα ΦΚΣ) και Βίνας Τσακάλη (Τμήμα Φιλολογίας).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΠΚ κ. Γ. Κοσιώρης.

Η εκδήλωση, που δεν προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, θα μεταδοθεί από τον σύνδεσμο: http://video.ucnet.uoc.gr/live/show/374

Πρόγραμμα εκδήλωσης
Δελτίο τύπου


18 Μαΐου 2021

Προκήρυξη για την εισαγωγή τεσσάρων (4) υποψηφίων διδακτόρων ακ. έτους 2020-2021 του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δείτε την προκήρυξη


17 Μαΐου 2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

 1. Την προκήρυξη εκλογών μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη Διευθυντή Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης με τριετή θητεία από 01/09/2021 έως 31/08/2024.
 2. Ορίζουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την 11η του μηνός Ιουνίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή, κατά το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 14:00.
 3. Καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη ΔΕΠ για τη θέση του Διευθυντή Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που πληρούν τις προϋποθέσεις των κείμενων διατάξεων, να υποβάλουν δήλωση υποψηφιότητας, (συνημμένα αίτηση και υπεύθυνη δήλωση) στη Γραμματεία της οικείας Κοσμητείας, αυτοπροσώπως, μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ηλεκτρονικά (msmyrnaki@uoc.gr) ή επιστολικά από τις 17 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα μέχρι και στις 28 Μαΐου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα έως τις 14:30.

Αναλυτικά η προκήρυξη


15 Μαΐου 2021

Υποτροφίες Κληροδοτήματος Εμμανουήλ Σακλαμπάνη - ΠΚ
Υποψηφιότητες και ενστάσεις

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019‐2020, τη χορήγηση επτά (7) υποτροφιών, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του Κληροδοτήματος «Εμμανουήλ Σακλαμπάνη», σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για μεταπτυχιακές σπουδές, δευτέρου και τρίτου κύκλου, στο γνωστικό πεδίο της «Διδακτικής», σε Πανεπιστήμια της Ελλάδος ή του Εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε τις υποψηφιότητες


14 Μαΐου 2021

Προκήρυξη υποτροφιών, για το ακαδ. έτος 2019-2020, του κληροδοτήματος «ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΥΔΗ»
Υποψηφιότητες και ενστάσεις

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προκηρύσσει τη χορήγηση δεκαέξι(16) υποτροφιών, για το ακαδ. έτος 2019-2020, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΥΔΗ», σε φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που αποφοίτησαν από Λύκεια του Νομού Ηρακλείου ή Λασιθίου και πέτυχαν με τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (90%, έτους 2018) την εισαγωγή στο Τμήμα τους, με κριτήριο αξιολόγησης το βαθμό πρόσβασης.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για ένα έτος, εφόσον επαρκούν τα έσοδα του κληροδοτήματος, και η χορηγία ανέρχεται σε χίλια (1.000) Ευρώ (εφάπαξ).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή pdf) στη Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών (katerina.tsalimi@uoc.gr), μέχρι και την 28η Iουνίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο τηλ. 2810 393620 κ. Ε. Μπαλάφα καθώς και στα email: katerina.tsalimi@uoc.gr και mpalafa@uoc.gr καθώς και από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης www.uoc.gr. όπου έχουν αναρτηθεί τα σχετικά έγγραφα.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης

Έγγραφα της προκήρυξης
Δείτε τις υποψηφιότητες


13 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση Δομής Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Π.Κ. για πρακτική άσκηση με αποδοχές

Θέλετε να διεκδικήσετε πρακτική άσκηση με αποδοχές στην JTI, στην Γενεύη ή στην Αθήνα, αλλά και πολλά άλλα δώρα; Μάθετε για το Make it Bright: Συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/92730056405

την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 στις 4:00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://dasta.uoc.gr/release/index.php/2021/05/10/3808/


11 Μαΐου 2021

Πρόσκληση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο Grenoble-Alpes της Γαλλίας

Δείτε την πρόσκληση


11 Μαΐου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την συμπόρευση και την συνεργασία των απόφοιτών του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υλικών (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και του Τμήματος Επιστήμης Υλικών (Πανεπιστημίου Πατρών) στον ήδη συσταθέντα Σύλλογο Αποφοίτων Επιστημόνων Υλικών με έδρα την Κρήτη.

Στις 28 Μαρτίου διεξήχθησαν εκλογές στον σύλλογο και στις 4 Απριλίου ορίστηκε το νέο ΔΣ του συλλόγου. Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από αποφοίτους και των δύο τμημάτων. Συνημμένα θα βρείτε και το Δελτίο Τύπου των εκλογών του συλλόγου.

Σκοπός του συλλόγου είναι η διεκδίκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας και στην προσπάθεια αυτή θα επιθυμούσαμε την στήριξη, την καθοδήγηση και την συνεργασία με τα Ακαδημαϊκά μας Τμήματα.

Όλοι οι καθηγητές και μέλη ΔΕΠ μπορούν να εγγραφούν ως επίτιμα μέλη ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στο συνημμένο “Πρόσκληση εγγραφής επίτιμων μελών” το οποίο παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε όπου θεωρείτε απαραίτητο.

Ο Σύλλογος δεσμεύεται πως θα ενημερώνει για σημαντικά θέματα και αποφάσεις τα Ακαδημαϊκά Τμήματα και ευελπιστεί πως ενωμένοι και με κοινή πολιτική γραμμή θα πετύχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα για τα Τμήματα Πάτρας και Κρήτης και τους αποφοίτους τους.

Λίαν συντόμως, θα υπάρξει πρόσκληση για τηλεδιάσκεψη για θέματα που πρέπει να συζητηθούν με τα τμήματα πχ το θέμα του ΠΕ με συντονίστρια την Παπούλια Μαρία-Δημ. και άλλα οργανωτικά θέματα όπως η ενημέρωση των φοιτητών ή αποφοίτων των Τμημάτων.

Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ο Σύλλογος ΣΕΥΚ σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος του ΣΕΥΚ

Γ. Μαθιουδάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποτελέσματα Εκλογών ΣΕΥΚ
Οδηγίες για την εγγραφή στο σύλλογο


27 Απριλίου 2021

Μετά το Πανεπιστήμιο, τι; – Πώς προετοιμάζομαι για την αγορά εργασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΜΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Π.Κ.

Προς όλους/ες τους/τις φοιτητές/τριες του Π.Κ.>

Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει online συζήτηση με θέμα: "Μετά το Πανεπιστήμιο, τι; – Πώς προετοιμάζομαι για την αγορά εργασίας". Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κρήτης που τους προβληματίζουν ερωτήματα όπως:

 • Πώς ψάχνω για δουλειά;
 • Πότε αρχίζω την προετοιμασία; Πριν ή μετά το πτυχίο;
 • Με κάλεσαν! Τι κάνω στο interview;
 • Πόση σημασία έχουν τα soft skills και πόση ο βαθμός πτυχίου;
 • Πώς ξέρω αν το Πανεπιστήμιο με προετοίμασε επαρκώς;
 • Πώς “χτίζω όνομα” στην αγορά;

Οι καλεσμένοι μας:

 • θα θίξουν ουσιώδη και ρεαλιστικά ζητήματα τόσο για διαχρονικές αξίες όσο και για τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις εταιρειών και εργαζομένων
 • θα μας πουν αν και κατά πόσο ισχύουν οδηγοί της μορφής “12 points for an effective interview”.
 • θα μας περιγράψουν τι πραγματικά συμβαίνει στη διεθνή αγορά εργασίας.
 • θα απαντήσουν σε όλες (ναι σε όλες) τις ερωτήσεις σας!
 • θα κάνουν κι εκείνοι ερωτήσεις σε σας!!!

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή έως και την Τρίτη 11/05/2021 στη φόρμα https://tinyurl.com/3t9ytyhz.

Συν-ομιλητές μας θα είναι:

 • Αγγελόπουλος Αχιλλέας | Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε.
 • Βήτου Ισαβέλλα | HR – Head of Research, Egon Zehnder
 • Κοσκολέτος Νίκος | Chief Financial Officer, Athex Group (Χρηματιστήριο Αθηνών)
 • Μπλουγουράς Δημήτρης | Ιδρυτικό μέλος - Head R&D, CityLab -- Εργαστήρια STEM ... και από τους πρώτους απόφοιτους του CSD-UoC!!

Περισσότερες λεπτομέρειες.


22 Απριλίου 2021

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ WALLONIE-BRUXELLES INTERNATIONAL ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑ ONLINE ΘΕΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Δείτε τα σχετικά έγγραφα


20 Απριλίου 2021

Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας εις μνήμην Β. Ξανθόπουλου και Στ. Πνευματικού του ΙΤΕ

Εκ μέρους του Ιδρύματος Τεχνολογίας & ΄Ερευνας (ΙΤΕ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί η προκήρυξη για το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας για το έτος 2021 στον τομέα των Θετικών Επιστημών.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 30 Ιουνίου 2021.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή,
Καλλιρόη Μαυραντώνη
Υπεύθυνη Βραβείου ΙΤΕ
Τηλ.: 2810391509
www.forth.gr

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη


15 Απριλίου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Κατόπιν σχετικής απόφασης της Συγκλήτου του Ιδρύματος επαναλειτουργεί από 15-4-2021 η υπηρεσία δανεισμού της Βιβλιοθήκης μόνο για τα μέλη του Ιδρύματος και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν υποβολής ηλεκτρονικού αιτήματος, σε καθεστώς προστασίας.

Ειδικότερα, η υπηρεσία δανεισμού θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09:00 - 15:00 με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

 • Έπειτα από προηγούμενη ηλεκτρονική επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία της Βιβλιοθήκης μέσω της ειδικής φόρμας (https://www.lib.uoc.gr/info/absrv/circulation/Covid_circulation/) και τον προγραμματισμό ραντεβού.
 • Με την παράδοση και παραλαβή των βιβλίων η οποία θα πραγματοποιείται ανέπαφα από την ειδικά διαμορφωμένη θυρίδα επικοινωνίας στην είσοδο του κτηρίου.
 • Με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων και τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων.

Κατά τα λοιπά η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος παραμένει σε αναστολή λειτουργίας. Τα βιβλιοστάσια, αναγνωστήρια και οι κοινόχρηστοι χώροι της Βιβλιοθήκης θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.


14 Απριλίου 2021

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήματος για Ειδικές Εκπαιδευτικές ρυθμίσεις σε Φοιτητες με Αναπηρία

Νέα προθεσμία υποβολής αιτημάτων μέχρι την Παρασκευή 23/4/2021.

Δείτε την ανακοίνωση


8 Απριλίου 2021

Έρευνα για την εμπειρία της ψηφιακής εκπαίδευσης στους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνθήκες πανδημίας

Το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανάλυσης και Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας του Τμήματος Κοινωνιολογίας, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Επιτροπής Ψυχολογικών και Κοινωνικών Προεκτάσεων της Πανδημίας COVID 19, διεξάγει έρευνα για την αποτύπωση της εμπειρίας της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Σχολές Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη και δεν καταγράφεται οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των συμμετεχόντων. Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://ls.economics.datacenter.uoc.gr/limesurvey/index.php/574413?lang=el.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι ανοικτό από τις 6 Απριλίου έως το πέρας του εξαμήνου. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη για τη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία έχει ως στόχο την κατανόηση της εμπειρίας των φοιτητών/τριων από την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης και τη διερεύνηση επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό, τις ψηφιακές δεξιότητες, τα ψηφιακά χάσματα, τις προκλήσεις αλλά και τα ενδεχόμενα προβλήματα/δυσλειτουργίες αυτού του τρόπου εκπαίδευσης.


7 Απριλίου 2021

Δημοσίευση αναφορών για τα Προγράμματα Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ των ετών 2019 και 2020

Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Κρήτης ότι δημοσιεύθηκαν δύο ετήσιες αναφορές (έτη 2019 και 2020) για την πρόοδο των προγραμμάτων Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ.

Οι αναφορές είναι προσβάσιμες μέσω της διεύθυνσης https://scholarly.heal-link.gr/monitoring/.

Περισσότερες πληροφορίες


7 Απριλίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ DUO KOREA 2021

Προθεσμία υποβολής μέχρι την 11η Μαΐου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες


5 Απριλίου 2021

Βεβαίωση μετακίνησης για σίτιση

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, παρακαλούνται όσες/όσοι σιτίζονται από το εστιατόριο του Πανεπιστημίου και μετακινούνται σε απόσταση μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, με την χρήση του κωδικού 2, όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν στο email: secretariat AT materials.uoc.gr, τη συνημμένη αίτηση, ώστε να εκδοθεί βεβαίωση μετακίνησης.

Αίτηση βεβαίωσης μετακίνησης


30 Μαρτίου 2021

PhD Position in Rheology

... in Laboratoire Charles Coulomb, Université Montpellier.

Θέμα: Dynamics of multiple elastomer networks.

Περισσότερες πληροφορίες


30 Μαρτίου 2021

Προκήρυξη υποτροφιών ΑΔΜΗΕ ακαδημαϊκού έτους 2020-21
Αποτελέσματα

Στο σύνδεσμο θα βρείτε την προκήρυξη για τις υποτροφίες ΑΔΜΗΕ ακαδημαϊκού έτους 2020-21.

Δείτε τα αποτελέσματα


30 Μαρτίου 2021

ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΧΑΓΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Το ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΧΑΓΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, τη χορήγηση, με επιλογή, πέντε κατά κανόνα υποτροφιών, για μεταπτυχιακές, διδακτορικές, μεταδιδακτορικές ή ερευνητικές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διάρκειας έως 12 μηνών, σε νέους/νέες που κατάγονται από Κώ ή Χάλκη, πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού Τομέα ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή/και αναγνωρισμένων ως ομοταγών προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της μέσω της ιστοσελίδας https://fanourakisfoundation.org/ μέχρι 14 Μαίου 2021, ημέρα Παρασκευή & ώρα 16:00. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και ο Κανονισμός Υποτροφιών 2021-2022 με τις ακριβείς προϋποθέσεις & όρους υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικών κλπ. υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος https://fanourakisfoundation.org/. Πληροφορίες: Τηλ. Γραμματείας: 210 724 9940 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00. και email info@fanourakisfoundation.org.

Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη
Μαρασλή 21-23 (4ος όροφος)
Αθήνα 106 76
Τηλ:+30 210 72 49940
Fax:+30 210 72 49941

Περισσότερες πληροφορίες


23 Μαρτίου 2021

Υποτροφίες για διδακτορικούς φοιτητές και ερευνητές

To Ίδρυμα Παιδείας και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και ερευνητές.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 23/4/2021.

Περισσότερες πληροφορίες


18 Μαρτίου 2021

PhD Position in Sustainable Organic/Polymer Chemistry

... in the group of Prof. Dr Guillaume Delaittre Organic Functional (Macro)Molecules, Dpt. of Organic Chemistry, University of Wuppertal, Germany.

Περισσότερες πληροφορίες


15 Μαρτίου 2021

Θέση ερευνητή σε materials synthesis

ReCover Ltd. is seeking to recruit an Early Stage Researcher (ESR) with background in Engineering, Material Sciences, Physics and/or Chemistry. The successful candidate will be working on bottom-up methods for synthesis nanoparticle-based materials for anticorrosion applications, and at the same time could enrol for a PhD degree on the same topic at the Cyprus Institute (CyI).

Περισσότερες πληροφορίες


10 Μαρτίου 2021

Σύνταξη και Επικαιροποίηση Μητρώου Φοιτητών ΕΘΑΑΕ

Δείτε την ανακοίνωση


25 Φεβρουαρίου 2021

PhD position in Yieldgap ITN consortium

Υποτροφία για διδακτορικό στο αντικείμενο "Elasticity and plasticity in yield stress fluids".

Περισσότερες πληροφορίες


24 Φεβρουαρίου 2021

"Προβληματισμοί για την επαγγελματική επιλογή" - Διαδικτυακές συναντήσεις από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας

Το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, στα πλαίσια δράσης "Υποστήριξη παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης" διοργανώνει στο Ηράκλειο ομάδα παρέμβασης Ηράκλειο με θέμα: «Προβληματισμοί για την επαγγελματική επιλογή»

Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για 4 συναντήσεις κάθε Τρίτη και ώρα 11:00 με 13:00.

Όσοι φοιτητές- φοιτήτριες ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από το ιδρυματικό τους email στην ηλεκτρονική διεύθυνση student.care@uoc.gr έως και την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021. Όσοι φοιτητές δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν στο ιδρυματικό τους email τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη: Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Δείτε την ανακοίνωση


15 Φεβρουαρίου 2021

Παρουσίαση μεταπτυχιακού προγράμματος TIME

Ο κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, Συντονιστής του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΠΚ, στα πλαίσια της ενημέρωσης των στελεχών και φοιτητών του ΠΚ πάνω στην μεταφορά τεχνολογίας, θα παραθέσει διαδικτυακό σεμινάριο ενημέρωσης για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΠΚ Technology Innovation Management and Entrepreneurship (ΤΙΜΕ http://www.timembe.eu/).

Στόχος του ΤΙΜΕ αποτελεί η προετοιμασία των συμμετεχόντων στα πρώτα τους βήματα ως επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων και τεχνοβλαστών, ως ερευνητών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, ή ως στελέχη επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 12:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Zoom στο σύνδεσμο με Passcode: 726894

Το ΤΙΜΕ αποτελεί συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Business School του Πανεπιστημίου Wageningen της Ολλανδίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα μαθήματα είναι απογευματινά, και διδάσκονται σε μια εβδομάδα έκαστο. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 κύκλους (http://www.timembe.eu/en/program/course) και υπάρχει η δυνατότητα παρακολουθήσεως ενός μόνο κύκλου, ή και ενός μόνο μαθήματος (π.χ. στρατηγική πνευματικής ιδιοκτησίας).

Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές σε Παν/μια του εξωτερικού (π.χ. Warwick Business School, Wageningen University), αλλά και από Ελληνικά Παν/μια (π.χ. ΟΠΑ, Παν/μιο Πειραιώς, Πάντειον, ΠΚ) και πλαισιώνονται από μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων (http://www.timembe.eu/news_and_events/one?id=220) και διαλέξεων από γνωστούς επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα έχουν ακολουθήσει φοιτητές από πολλές χώρες, όπως Νορβηγία, Γερμανία, Μεξικό, Κίνα, και Η.Α. Εμιράτα. Οι απόφοιτοι του ΤΙΜΕ εργάζονται σε εταιρείες στην Ελλάδα (π.χ. Google, KPMG, Πλαστικά Κρήτης, Creta Farms, Kouvidis, Grecotel) και στο εξωτερικό (BoostAI, Ecobank, Hape, PWC), ενώ πολλοί έχουν φτιάξει τις δικές τους επιχειρήσεις.


15 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ 2021-2022: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ (SMS) ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (SMP)

Για κινητικότητα με σκοπό τη μετακίνηση για σπουδές, παρακαλώ δείτε το link: https://www.uoc.gr/intrel/students/spoydes-student/erasmus/prokiryksi-kinitikotitas

Για κινητικότητα με σκοπό τη μετακίνηση για πρακτική, παρακαλώ δείτε το link: https://www.uoc.gr/intrel/students/praktiki/erasmus/prokiryksi-kinitikotitas

Ενημερώσεις για τις αιτήσεις: https://www.uoc.gr/intrel/students/spoydes-student/erasmus/enhmerwseis

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 15 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου 2021


28 Ιανουαρίου 2021

Απασχόληση δύο φοιτητών/τριών στο γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας στο Ηράκλειο

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόκειται να απασχολήσει στα γραφεία της ΜΟΔΥ στο Ηράκλειο δύο (2) προπτυχιακούς φοιτητές/τριες για χρονικό διάστημα τεσσάρων (10) μηνών με δυνατότητα παράτασης (αρ. πρ. 4062/28-01-2021 (ΚΑ 9918)).

Λεπτομέρειες στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Αίτηση


9 Ιανουαρίου 2021

Υποτροφίες για μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο PSL

Université PSL (Paris Sciences & Lettres) wishes to provide special support for high-potential students entering into the field of research and taking on the scientific challenges of tomorrow. Through its PhD Track Grants, PSL and its Graduate Programs will support outstanding students for the entire duration of their graduate studies, from their Master’s to the completion of their PhD.

Applications for 2021/22 academic year will close February 7th, 2021.

Περισσότερες πληροφορίες


Ανακοινώσεις όλων των ετών